Välkommen delta på en fin kvällsvandring! Foto Maria Söderberg

Botanisk vandring till toppen av Stiehpaltjåhkkå vid Polcirkeln 686 m ö.h.

Häng med! Lördag den 20 juli 2024 erbjuder vi en fin tur till Polcirkeln med guide. Avresa kl. 18.30 från torget, Arjeplog, med Flinkfeldts buss. Kl. 19.30 kan du hoppa på bussen i Jäckvik utanför entrén till Kyrkans Fjällgård.

Vandring till toppen av Stiehpaltjåhkkå 686 m ö.h. sker med en av våra främsta botaniska guider, Thomas Öberg. Vi får en Ta ett dopp i den lilla sjön! Tillbaka innan midnatt. Självklart får de som önskar en chans ta en bild av Polcirkelskylten!

Guidning i bussen om Silvervägen med Maria Söderberg sträckan Jäckvik–Polcirkeln. Vandring till toppen tar ca 45-60 min. Här stannar vi ca 1,5 timme. Tag gärna med eget fika. Vandringen tillbaka till bussen tar ca 40 min. Gratis tur för dig som betalat Bokpass för Bok & Vandring. Övriga 200 kr t o r för bussresa Arjeplog–Polcirkeln. Betalas med Swish eller kontant i Jäckvik.

 

Arrangörerna för Bok & Vandring i samarbete med Argentis AB, Arjeplog.

Bok & Vandring i Jäckvik / Jäggeluaktta 18-21 juli 2024

19-20 juli 2024: Matkreatör Eva Gunnare om skogens skafferi

Lördag 20 juli 2024: Morgontur Ribrebuovdda vid Sädvvájávrre

 

Guidad visning med Thomas Öberg. Foto Maria Söderberg

Spana in alla toppar från Stiehpaltjåhkkå. Foto Maria Söderberg

Bad i tjärnen på Stiehpaltjåhkkå. Foto André Karlberg